Visumservice Resor Stockholm Segla Kontakta oss 
RL resor

Visumservice
Ansök och hämta visum på
Östermalmstorg 1, 4tr, 08.00-17.00

Tfn: + 46 (0)8/50256660
E-mail för visum: yagentinp@gmail.com
SMS visum: 070 557 72 21
Kontakta oss / Om oss
  Om oss
rotary
sidenresa
visum

Om oss

 

Spännande historia, spabehandlingar, natur - och kulturupplevelser och mer därtill kan fås genom oss.

Vi anordnar resor till Ryssland, Estland, Litauen, Lettland, Ukraina, Vitryssland och Uzbekistan. Vi säljer flygbiljetter och hanterar visum.

Affärsidén är att arrangera resor till huvudsakligen Ryssland och andra delar av världen och berätta om landets historia.

Just nu har vi ett tema som handlar om världens kanske mest katastrofala sociala experiment, den ryska revolutionen. Boris Grigorjev,  f.d. KGB överste och numera författare som är känd både i Ryssland och Sverige är vår gästt föreläsare. Han  har varit stationerat i Sverige under soviet tiden och  har skrivit  senare  tillsammans med Tore Forsberg boken  ”Spioner emellan”
Boris berättar om Karl den XII under resor till Narva  , om andra värdskriget under resor till Moskva.


RL resor anordnar individuella resor, gruppresor, konferens- och weekendresor.

Dessa resor kan innehålla spännande studiebesök och speciella arrangemang.

Ett flygmuseum i Moskva för den flygintresserade som tidigare bara sett spionbilder på planen,  besök till stridsvagnmuseet Kubinka i Moskva , en konferens i ett slott utanför Riga eller expedition till Bajkal sjön  med eget tåg - ingenting är omöjligt.

Den som vill uppleva något exklusivt i S:t Petersburg  kan exempelvis besöka en rysk adelsfamiljs bostad – Samojlovs våning.

Där kan vi erbjuda en liten konsert med ryska romanser och rysk balalajka.

Våningen har en välbevarad genuin interiör från 1800-talet och där har olika dynastier och kända ryska skådespelare bott.

Ajvazovskij och Shalapin m.fl.var ofta sedda gäster här.            

För opera- och balettintresserade ordnar Rysslandsresor inte bara biljetter utan även besök bakom kulisserna i Mariinskij- och Bolsjojteatern.

För konst och ikonintresserade finns särskilt utformade resor. Både för dem som vill veta mera om rysk konst eller för de som eventuellt vill köpa ikoner.


Rysslandsresor erbjuder billiga spa-behandlingar i Baltikum.


För dem som vill se naturen eller en nationalpark med skogar från ovan arrangeras turer med helikoptrar över naturreservat i Karelen.


RL RESOR ordnar hela resan, med utgångspunkt i de önskemål eller krav du har! Eller kom bara in  och fråga oss om tips !


Vi hjälper med visum, bokar din flygbiljett eller skissar din resa till  Irkutsk, Poltava  eller Vladivostok.


MVH
Natasha Andersson

Sitemap